tak dapat anak dara, janda pun jadi…

MUM34

maksudnya sama saja dengan peribahasa ini :

“tak dapat gading, tanduk pun jadi”.. perhatikan kisahnya…

 

PERTAMA…

 Bajet 2010 memperuntukkan :

 Bagi peminjam wang PTPTN yang mendapat kelas pertama (1st Class Honor) akan ditukarkan kepada BIASISWA..!

 

* Tony blair      :  “ alamak, aku dah final year, tak sempat lagi ni… aduhhh..”

*Muammar Ghadafi        : “padan muka kau. Orang suruh belajar, main-main je keja”

 

Jangan gaduh, jangn risau…

Bagi pemegang ijazah kedua atas, akan dipertimbangkan untuk tawaran diskaun. Jadi tak perlu bayar penuh..

Jadi masih belum terlambat untuk mendapatkanya… sama ada gading atau tanduk atau anak dara dan janda..

Pilihan ditangan anda.

 

p/s : mengimpikan gading…

 petunjuk =(*) tanda  hanya lakonan, tiada kaitan antara yang hidup dan yang mati, kalau ada kaitan, hanya kebetulan…

Advertisements

9 thoughts on “tak dapat anak dara, janda pun jadi…

  1. putraim berkata:

    huhu… stakat ni masih 2nd class upper…. cayookkkk stdy, prtahankan result… duniawi sgt. hehehe

    penglipurlara : perlu betulkan niat… apa2 pun tak akan bagi manfaat Melainkan Allah. tapi usaha tetap kena betul..?

  2. missungu berkata:

    tgok tajuk ngat kn ko dok bercinta ngn janda skrg ni..
    terkejut aku..

    cian mira**

    hehe ^_^

    PENGLIPURLARA : saje bikin suspen sikit.. hehe

  3. kak shida berkata:

    kesian kat sy yg dh grad thn 2008 neyh…ptptn pon xsabo2 n xhenti hntr surat amaran…so janda pon tak, anak dara pon tak…apatah lagi pondan…huhu ;p

    PENGLIPURLARA : mungkin pengkid… hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s