tak dapat anak dara, janda pun jadi…

Posted: November 4, 2009 in BERFIKIR SEJENAK, BERITA, SANTAI-SANTAI

MUM34

maksudnya sama saja dengan peribahasa ini :

“tak dapat gading, tanduk pun jadi”.. perhatikan kisahnya…

 

PERTAMA…

 Bajet 2010 memperuntukkan :

 Bagi peminjam wang PTPTN yang mendapat kelas pertama (1st Class Honor) akan ditukarkan kepada BIASISWA..!

 

* Tony blair      :  “ alamak, aku dah final year, tak sempat lagi ni… aduhhh..”

*Muammar Ghadafi        : “padan muka kau. Orang suruh belajar, main-main je keja”

 

Jangan gaduh, jangn risau…

Bagi pemegang ijazah kedua atas, akan dipertimbangkan untuk tawaran diskaun. Jadi tak perlu bayar penuh..

Jadi masih belum terlambat untuk mendapatkanya… sama ada gading atau tanduk atau anak dara dan janda..

Pilihan ditangan anda.

 

p/s : mengimpikan gading…

 petunjuk =(*) tanda  hanya lakonan, tiada kaitan antara yang hidup dan yang mati, kalau ada kaitan, hanya kebetulan…

Advertisements
Komen-komen
  1. putraim berkata:

    huhu… stakat ni masih 2nd class upper…. cayookkkk stdy, prtahankan result… duniawi sgt. hehehe

    penglipurlara : perlu betulkan niat… apa2 pun tak akan bagi manfaat Melainkan Allah. tapi usaha tetap kena betul..?

  2. nurthurayya berkata:

    Kpd tony blair: truskan usaha~

  3. Nur Hakim berkata:

    Ko Nak janda ke, anak dara?

  4. missungu berkata:

    tgok tajuk ngat kn ko dok bercinta ngn janda skrg ni..
    terkejut aku..

    cian mira**

    hehe ^_^

    PENGLIPURLARA : saje bikin suspen sikit.. hehe

  5. lyanaixora berkata:

    even ada diskaun pn..sampai ke tua jg la mbyar hutang..heheh

    PENGLIPURLARA : dah hutang mesti la kena bayar… huhu

  6. lurunna berkata:

    jodoh pertemuan di tangan Tuhan
    *tetibe*

    PENGLIPURLARA : betul tue… tak tibe2.. memang betul2.. hehe

  7. qdetactive berkata:

    kalau janda kat atas tu rahim pun tak tolak. wawa wawa wawa….

  8. kak shida berkata:

    kesian kat sy yg dh grad thn 2008 neyh…ptptn pon xsabo2 n xhenti hntr surat amaran…so janda pon tak, anak dara pon tak…apatah lagi pondan…huhu ;p

    PENGLIPURLARA : mungkin pengkid… hehe

  9. Fikrie Faizal Azlan berkata:

    Malas mek nk komen… (komen jugak… haha) ala2 CT la ni… xdpt teruna… dpt duda… x gitew??? haha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s