Happy Birthday To Me… :-)

Posted: Julai 25, 2009 in DIARIKU

 

Hari ini (25 Julai 2007) genaplah usiaku 22 tahun… yeye dah muda… hehe

terima kasih kepada family dan insan tersayang yang mendoakanku….

juga Terima kasih buat kawan2 yang tak pernah lupa untuk mengucapkan kepada ku…

walaupun  disiram oleh air campuran ntah ape-ape semalam… aku pasrah dah redho.. huhu …sob..sob.

terima kasih atas sambutan yang cukup ‘mensyahdukan’ itu…

terima kasih buat roomate yang merupakan perancang utama… (macam nak cekik je) hehe

terima kasih untuk ingatan dan kek yang sedap tu…

ku doakan semoga UKhWah antara kita akan kekal buat selamanya… Aminn

 

 tadaaa... kek sedap

 

 
Advertisements
Komen-komen
  1. pakcikli00 berkata:

    kalau dah cukup umuor jangan lupa jumpa dukua asmara cuma ;
    klik di sini> http://pakcikli00.wordpress.com/ terima kaseh.
    selamat hari jadi samoga panjang umor.

    >

  2. keningau berkata:

    selamat hari lahir..moga panjang umur, dimurahkan rezeki selalu, sihat selalu..Amin,,,,

  3. putraim berkata:

    huhu dah tua dah jgn prasan muda. mensyahdukan ke??? syahdulah sgt. gmbire gle dpt mandikan rmate ak. hahahah…
    sahabat!
    doaku agar prshabatan ini kekal hinga ke hujung usia.
    ingat sahabt!
    pningkatan usia brmkna mkin hmpir diri kita ke liang lahad.
    aku doakan iman kita semakin hari smakin btambah… aminnnn….

    penglipurlara : bakal pengarang khutbah jumaat.. hehe TQ.. Aminnnnn

  4. lurunna berkata:

    hepi besday fazil….nanti kerjakan rumet ko plak!! *nasihat ikhlas*

    penglipurlara : mohon sumbangan idea… idea yang ada tak berapa ganas lagi hehe

  5. jie usim berkata:

    Selamat Hari Lahir buat sahabatku…Moga ukhuwah kita berpanjangan…Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki,berjaya ddunia dan akhirat & mendapat zaujah yg solehah..sory late to wish….

    penglipurlara : its ok bro… hehe semoga ukhwah kita akan kekal buat selamanya..

  6. mamia berkata:

    hepi besday busuk…hehe
    yg ke25
    dah tua 2 jng duk perasan muda g ye

    penglipurlara : wangi2 dah ni… baru 22 ye.. tak baik tambah umur sebelum masanya.. 🙂

  7. ala berkata:

    salam a.sheikh muzafar!!
    hahaha..still remember me?
    bdk uitm dungun yg kaco abg sblm blik aritu..

    PENGLIPURLARA : hehe… ingat, tapi macam tak leh terima je.. hehe

  8. ala berkata:

    walaupun lmbt ala still nk wish happy belated kt a.fazil!!
    smoga dpt pe yg abg nk..

    PENGLIPURLARA : terima kasih.. (^^,)

  9. ala berkata:

    hahaha…nape cam xdpt terime ni?
    a.amir ckp abg de awek bdk usm kan?
    hahaha…..nnti kim slm kt die.ckp kt die sorry kaco pakwe die ni…

    PENGLIPURLARA : sempat tanya abg amir ye.. pembetulan, dekat UMS. I’allah.. pe2 pun rajin2 la jegok blog ni. 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s