BACALAH SEKEJAP…

Posted: April 26, 2009 in Uncategorized

94

laman  penglipurlara akan berhenti buat seketika mulai 27 April 2009.  maafkan daku kerana tak dapat meneruskan perkongsian di medan maya ini. maafkan juga andai sepanjang dan semasa blog ini bertapak ada menyakitkan dan mengguris perasaan sekalian yang membaca. tiada lain niatku, sekadar melihat keadaan yang berlaku dari perspektif yang perlu yakni agama yang satu.

kepada mereka yang banyak menyokong penglipurlara dengan komentar yang berguna, hanya Allah sahajalah yang mampu membalasnya.

penglipurlara pergi dulu,…

…………

…………

…………

tapi, insyaallah panjang umur dalam 9 haribulan aku akan kembali semula beraksi kerana mulai besok (27 april), aku akan ke perkhemahan rekreasi. sebab itulah tak dapat nak update blog ni. hehe.

tak suspen kan?

seperkara yang penting kepada anda semua,

anda dialu-alukan untuk menyumbangkan idea seperti : tajuk, penambahbaikan,  topik yang menarik agar dapat mengimarahkan lagi blog ini.

keprihatinan anda di dahului dengan ucapan terima kasih.

 82

sekian…

Advertisements
Komen-komen
  1. el berkata:

    uit..wat suspensssss jerk..ingt da xmo jd pnglipurlara da..
    huhu..hmm..jgn jd fasi yg grg…ngee+++(^_^)

    penglipurlara : sekali sekala.. hehe

  2. putraim berkata:

    huhuhuhu….x suspen pun….
    rmate slmat brcti…jga dri bek2… ak doakan ko sntsa shat n bhgia….
    msti ak rndu kat ko…rndu sbgai sorg shbt kpd shbtnya…x lebih n x kurang…bye jmpa lg d alam maya. kuikui….nnti klu blik upm bg tau, ak ada kat kc trcinta ni.. hahhaha. assalamualaikum. bye… sedih plak.

    penglipurlara : tacing ulak ayatnye.. hehe. ok roomate selamat bercuti

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s