PENDAPATAN SAMPINGAN

Posted: Mac 9, 2009 in Uncategorized

hari-hari buka internet…. chek email… chating.. download movie dan banyak lagi… dapat kepuasan saja.. hmm

 TAHUKAH ANDA?? internet juga mampu memberi anda PENDAPATAN SAMPINGAN !!. betul !!! ini bukan skim cepat kaya ke ape. just tolong iklan kan. terus dapat income!

berminat? FOLLOW THIS LINK

Advertisements
Komen-komen
  1. putraim berkata:

    bagus anda ada kemajuan…. truskan usaha anda. pastikan ia benar2 mengikut jalan-Nya kerana di sana akan ada pertanyaan tentangnya…

    penglipurlara : Insyaallah. melihat kepada sifu yang memperkenalkan aku. aku yakin.

  2. putraim berkata:

    nak tarik ak, so terangkan kat aku sampai ak x dapat jawab k. heheheheh… ko kan pendebat terbaik.huhu

    penglipurlara : er.. ok.. yang benar pasti akan benar.

  3. lurunna berkata:

    Free nampaknya ko ea…huhuhu

    penglipurlara : iye? tak lah hehe

  4. ratusagi berkata:

    Marilah ke blog baru saya.

    http://ratusagi.wordpress.com/

    penglipurlara : welcome to the wordpress club hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s