RumahKu Syurgaku?

Posted: Januari 29, 2009 in DIARIKU

123834qvxu_w

pelikan rumah ni?

tak tahu kenapa aku nak masukkan juga gambar dalam enrti ni. mungkin sebab aku suka berkongsi dengan korang semua kot.  Menarikan rumah ni? tapi macam tak logik pula bila dia jadi gitu. siapalah yang nak amik risiko buat rumah begitu. pelik..pelik. dan ini mungkin pada firasat aku di edit mengunakan kecanggihan teknologi masa kini. macam CGI ke..

Penglipurlara : tak nak ambil risiko…. hehehe

Advertisements
Komen-komen
  1. naqib berkata:

    hurm?/
    boink jap..
    hahaha

    penglipurlara : melaharkah ini? hehe

  2. Iqa berkata:

    Bestnye klu dapat umah camtu.

    penglipurlara : orang semua mintak simpang. dia best pulak…pelik bukan? heheh

  3. Iqa berkata:

    Bersawang!
    Cepat update blog!!

    pengliprlara : err… tq atas ingatan tulus ikhlas itu.. hehehe

  4. Thurayya berkata:

    rumah idaman Wong Bu Jei ke??hehehe

    penglipulara :rumah tu seunik namanya… hehehe

  5. ann_aida berkata:

    Rumah cam 2..!!kucing aku pn blum tntu nk duk…
    huhuhu…

    penglipurlara : rumah ni untuk orang ni.. kucing memang tak nak.. hehehe

  6. Insan Kerdil berkata:

    ni rindu dekat rumah eg???

    penglipurlara : em2 kot. hahaha…

  7. ella_cute berkata:

    rumah sendiri lagi cantik pada umah 2 hihihih…ngeri…
    tapi rumah pemilik blog ni lagi best…
    yela kawasan luas…siap leh men bola g
    lapang banyak pokok… bebuah lak 2
    bila la nak blik kampung….

    penglipurlara : bulan 5 ni cuti sem.. lama dah tak balik ni. rindu pulak.

  8. shah_ex smkb berkata:

    rumah pe 2???

    PENGLIPURLARA : rumah yang tak wujud lagi… (teknik CGI je tu.. hehe)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s