HADIAH HARI LAHIR

Posted: Mac 3, 2009 in DIARIKU

hadiah-misteri

Hadiah hari lahir buat yang teristimewa. tapi masih ble lagi nak bagi apa.. hmmm. kalau boleh yang berpatutan dan bermakna dan dia boleh ingat sampai bila-bila. boleh guna selalu ke… boleh di simpan ke…  aku lemah betul bab membeli hadiah ni.. tolong la bagi cadangan dekat aku. lelaki ke pempuan? mestilah pempuan.. kalau lelaki sambutannye sempoi sahaja. bagi telor tembelang dua tiga biji, ingat sampai bila-bila. lepas tu baru bagi la hadiah. hehe.. sebelum terlupa hadiah ni akan dipos. tak dapat bagi by hand sebab jauh. tolong kepada mereka yang pakar. bantu aku.. hehe

About these ads
Komentar
  1. biha berkata:

    teddy bear!!!!!!!!!!

  2. anaktupai berkata:

    mmmm……bg sebotol bintang kertas…pastu dalm tu ade jam tgn ke, kerongsang bentuk hati ke kergsang yg comey2….keh6………

  3. putrawawasan berkata:

    hadiah??? x semestinya mahal, asalkan si dia menghargainya. kalau mahal sangat pun tapi si dia x hargai x guna juga….

  4. lurunnna berkata:

    Hemmm…xnk bg luper eaaa??skdr nk share le kn, aku penah bg kt somebody ni, video yg ak bt sendiri….ehehehe…ltk lagu yg touching2 sket n phm2 loooo nk ltk pe g,,,(kalo nk taw tny ak personally)…ehehe
    p/s: kos pn xmahal, n yg penting kte wt sendiri taw!!!n actually bl bg hadiah 2, kte ne la jd sbhg dr hdiah 2…gd luck!

  5. el berkata:

    teddy bear!!!tp kalo dpt bg yg unik ket tp comel msti dy lg ingt..xsmestinye mhal..ngee+++

    penglipurlara : unik camana tu? misteri sangat.. tapi TQ ye el

  6. mawarkhayalan berkata:

    bagi salam…kuang3…(niemail fs je..xpela ek)

    penglipurlara : salam.. xpe2.hehe

  7. miera berkata:

    ape2lh…i.allah dia xla dimand sangt…he3

    penglipurlara : alhamdulillah.. ;-)

  8. Khairuddin berkata:

    Bagi la handphone, laptop, x-box, PSP, ataupun rantai emas.. Mesti dia ingat punye..

    penglipurlara : tunggu aku jadi dato’ F dulu. hehe

  9. yasmin berkata:

    hmm…bagi bracelet~ =) boleh pakai selalu~~~

    penglipurlara : emmm menarik. tQ

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s